Hekwerk De Cocksdorp geplaatst

In Augustus is het hekwerk dat in samenwerking met Expotise is ontworpen geplaatst op het bordes op het centrale plein in De Cocksdorp. Voor dit plein moet later dit jaar nog een waterspeelplaats worden ontworpen. Het ontwerp voor het hek werd naar voren gehaald, omdat er op deze belangrijke plek een standaardhekwerk was voorzien, en dat vond menigeen jammer. Het voorstel werd aan de gemeente gedaan om een alternatief te mogen ontwerpen, het budget voor de meerprijs was bij de stichting aanwezig.

Het hek is ontworpen met een laag deel op zithoogte en een hoog deel op leunhoogte. De leuning is van hout en robuust uitgevoerd om beide vormen van gebruik ook mogelijk te maken. De staanders zijn gepoedercoat. In het hoge deel is een serie platen opgenomen met daarin tekst.

Hekwerk De Cocksdorp

Het hekwerk met het lage en het hoge deel

De tekst in de platen van het hek

De tekst in de platen van het hek

 

Het hekwerk op het bordes op het plein

Het hekwerk op het bordes op het plein