Een nieuw bureau: VE-R

Vanaf januari 2019 ben ik samen met Remco Rolvink een nieuw bureau begonnen: VE-R.

Brainstorm schetsen Landgoed de Houberg VE-R

Daarbij zijn de werkzaamheden verbreed. Behalve het werken aan projecten in Nederland en doen van onderwijs en onderzoek in Nederland, wordt nu ook een groot deel van het werk verricht aan en in Sub-Sahara Afrika.

Dat betekent dat v-eld als bureau voor landschapsarchitectuur en stedebouw niet meer bestaat. Deze site zal dus langzaamaan veranderen van een bureau-site die gericht was op projecten, naar een meer persoonlijke site die gericht is op mijn eigen fascinaties. Dat betekent ook dat de nadruk meer komt te liggen op de blogs en minder op de projectmatige pagina’s. Op dit moment zijn mijn grootste fascinaties de klimaatverandering en de energietransitie, en biodiversiteit. Een aantal van de projecten waar we in het nieuwe bureau aan werken heeft hier ook mee te maken. Daarover zal ik hier proberen vanuit een ander perspectief te berichten.

Een aantal van de projecten laat ik voorlopig nog even staan om ze vindbaar te houden. De blogs blijven ook beschikbaar. Meer informatie over VE-R kun je hier vinden.

Berrie van Elderen